E-BOOK PENYUSUAN SUSU IBU PERCUMA

Adakah anda seorang ibu yang bekerjaya? 
Nak tahu cara penyusuan yang betul & mantap?
Cara nak simpan ebm? 
Cara nak cairkan ebm? 
Dan banyak lagi ilmu berkaitan dengan penyusuan susu ibu? 

Dapatkan E-Book "Penyusuan Susu Ibu" SEKARANG kerana link yang dikongsikan ini akan ditamatkan pada bila-bila masa tanpa sebarang notis!!!

E-book ini dipenuhi dengan ilmu yang bermanfaat dan sangat berguna bagi membantu ibu-ibu memahami betapa pentingannya susu ibu kepada bayi dan juga si ibu. Kaedah memerah susu, kaedah menyimpan susu perahan di dalam peti ais dan seterusnya kaedah mencairkan susu perahan dengan betul. Hasilnya:

# Bekalan susu badan bertambah
# Stok susu perahan dalam freezer meningkat
# Bayi anda dapat bekalan susu badan sehingga 2 tahunDapatkan e-book ini sekarang dengan:-KLIK SINI -->>> E-Book "Penyusuan Susu Ibu" 


Link ini akan luput pada bila2 masa sahaja. Bertindak sekarang sebelum terlambat. Kerana ia sememangnya PERCUMA!!!Jika anda memerlukan peralatan penyusuan, kami sedia membantu. Jemput ke kedai online kami di ->> www.mothersfirstchoice.com

ATAU 

Kedai fizikal kami di:

Mothers First Choice (MFC) ialah pembekal produk penyusuan susu ibu terunggul di Malaysia.  MFC juga menyediakan khidmat nasihat dan kaunseling serta bimbingan kepada ibu-ibu yang menghadapi masalah dalam proses penyusuan termasuk dalam aspek pemiilihan jenis pam susu yang sesuai.